Logo Leren is Fijn Bruine boom 50       

Leren is fijn!

Voor bijles, (huiswerk-) begeleiding en trainingen op maat


Leren is fijn!

Leren is fijn! is gevestigd aan de Achtknoop 18 in Almere- Noorderplassen. Lerin is fijn! verzorgt o.a. bijles, huiswerkbegeleiding en CITO training. Voor verdere diensten verwijs ik naar de diensten pagina.

De naam ‘Leren is fijn!’ komt voort uit het feit dat ik ervan overtuigd ben, dat leren voor kinderen een fijne bezigheid moet zijn. In sommige gevallen is dit niet altijd (meer) het geval; hier kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen. ‘Leren is fijn!’ probeert in samenspraak met ouders en school een gedegen, gestructureerde begeleiding voor de leerling te verzorgen, waarbij het welbevinden centraal staat. Wanneer de leerling zich prettig en op zijn/haar gemak voelt, komt dat de ontwikkeling ten goede. De ontwikkeling en groei die een kind doormaakt, komt weer terug in het logo van ‘Leren is fijn!’. Een boom staat voor ontwikkeling, groei en verandering. Elk kind is anders, elk kind is gebaat bij een begeleiding die bij hem of haar aansluit. Daarnaast ziet u vaak een regenboog terugkomen op de site van ‘Leren is fijn!’. Deze staat voor de verschillen tussen kinderen en het benutten van ieders talenten.

Visie
De visie komt voort uit de betekenis van de naam ‘Leren is fijn!’. Het motto van mij is dat ik het beste uit mijn leerlingen wil halen. Daarbij is mijn streven: een fijne, veilige en aanvullende leeromgeving naast school te scheppen met de goede ondersteuning op maat.

 

 

Over mij

Visitekaartje foto

Mijn naam is Stephanie de Boer, ik ben afgestudeerd leerkracht primair onderwijs. Ik heb ruime ervaring in het lesgeven aan alle doelgroepen van het primair (speciaal) basisonderwijs. In 2015 heb ik besloten mij te gaan richten op de individuele begeleiding van leerlingen, zowel op scholen als thuis.